fi FLV
COMPANY, TIEDOTTEET, YLEINEN

Turvakamera kuljetusalalla: Turvallisuuden uusi taso

Turvallisuus on aina etusijalla, erityisesti kuljetusalalla, jossa päivittäin sattuu vahinkotilanteita. Usein raskaan ajoneuvon kuljettajaa syytetään vaikka hän ei olisi voinut tilannetta välttää. Mutta nyt on olemassa ratkaisu, joka tarjoaa kuljetusyrityksille uuden tason turvallisuutta. EasyOppin turvakameraratkaisu mahdollistaa ajoneuvojen ja työkoneiden livevideon seurannan sekä tallenteiden katselun etänä jopa usean viikon takaa. Tutustu entistä turvallisempaan kalustonhallintaan ja ota yrityksenne turvallisuus uudelle tasolle.
 

Kuljetusalalla vahinkotilanteet ovat päivittäinen haaste. Näissä tilanteissa syytetään usein raskaan ajoneuvon kuljettajaa, vaikka hän ei olisi voinut välttää tai estää tilannetta. Tämä voi aiheuttaa kuljetusyrityksille suuria taloudellisia menetyksiä ja maineen kärsimistä.

EasyOppin turvakameraratkaisu tarjoaa kuljetusyrityksille uuden tason turvallisuutta.

Järjestelmän avulla yritykset voivat seurata ajoneuvojensa ja työkoneidensa livevideota 24/7, sekä katsella tallenteita etänä jopa usean viikon takaa. Tämä mahdollistaa tapahtumiin reagoinnin reaaliajassa ja tilanteiden jälkikäteisen selvittelyn.

Turvakamera järjestelmä on helppo liittää yrityksen kalustonhallintaratkaisuun. Järjestelmään voi liittää 1-8 kameraa ajoneuvosta tai työkoneesta. Kamerat tallentavat laadukasta kuvaa kaikissa olosuhteissa, joten yritykset voivat olla varmoja, että tallenteista on hyötyä mahdollisissa vahinkotilanteissa tai oikeudellisissa selvittelyissä.

Yritykset voivat valvoa ajoneuvojaan ja työkoneitaan reaaliajassa ja näin vähentää riskiä vahinkotilanteista sekä syytöksistä kuljettajia kohtaan.

Entistä turvallisempaan kalustonhallintaan siirtyminen on helppoa EasyOppin turvakameraratkaisun avulla. Järjestelmä on helppo liittää olemassa olevaan kalustonhallintaratkaisuun ja sen käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Yritykset voivat heti alkaa hyödyntämään kameravalvonnan etuja ja parantamaan turvallisuuttaan.

Luo turvallisuutta ja luota EasyOppiin. Voit olla varma, että ajoneuvojesi ja työkoneidesi livevideo ja tallenteet ovat aina saatavilla. Älä odota, vaan varmista kuljetusyrityksesi turvallisuus jo tänään!

 

Related posts

Scroll to Top