fi FLV

Vähemmän onnettomuuksia

Älykäs turvakameraratkaisu raskaalle kalustolle

Kameravalvonta liitettynä EasyOpp kalustonhallintaan vie raskaan kaluston turvallisuuden uudelle tasolle. Ainutlaatuisella älyteknologiallamme varustetut kamerat tarjoaa ennennäkemättömän näkyvyyden ja turvallisuuden kuorma-autoille, trukeille ja muulle raskaalle kalustolle.

Helppokäyttöisen asennuksen ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta EasyOpp kalustonhallinta on ihanteellinen valinta kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat parantaa turvallisuutta ja tehokkuutta.

Raskaan kaluston kuljettajan paras ystävä

EasyOpp kalustonhallinta on suunniteltu erityisesti raskaan kaluston haasteisiin vastaamiseksi. Järjestelmä käyttää viimeisintä kamerateknologiaa ja älykästä ohjelmistoa tarjotakseen näkyvyyden ajoneuvojen ympäristöön, parantaen merkittävästi kuljettajien ja ympäröivän alueen turvallisuutta. Kameroiden ainutlaatuinen ominaisuus on kyky tunnistaa potentiaaliset vaaratilanteet ja varoittaa niistä reaaliajassa, mikä auttaa kuljettajia reagoimaan nopeammin mahdollisiin uhkiin.

Parannettu näkyvyys
ja kuljettajan turva

Nykyaikaiset kamerat tuovat 360 asteen kuvan ajoneuvon ympäriltä, vähentäen näin kuolleita kulmia ja parantaen kuljettajan havainnointikykyä. Tämän seurauksena kuljettajat voivat tehdä tietoisempia päätöksiä liikenteessä, mikä auttaa ehkäisemään onnettomuuksia ja parantaa kaikkien tiellä liikkuvien turvallisuutta.

Kamerat vähentää merkittävästi onnettomuusriskiä tarjoamalla kuljettajille ennakoivan työkalun, joka auttaa tunnistamaan ja reagoimaan mahdollisiin vaaroihin ennen kuin ne muodostuvat uhkaksi.

Vakuutusasioiden
yksinkertaistaminen

Kamerat tuo merkittävää lisäarvoa vakuutusprosessien hallintaan tarjoamalla selkeän ja kiistattoman videotodistusaineiston, joka kattaa onnettomuushetket ja muut kiinnostavat tapahtumat.

Tämä mahdollistaa vakuutusvaatimusten nopeamman ja oikeudenmukaisemman käsittelyn, sillä todisteet ovat selkeästi dokumentoituja ja helposti saatavilla.

Tämä tekee EasyOpp kalustonhallinnasta paitsi turvallisuutta parantavan investoinnin myös taloudellisesti kannattavan valinnan kaikille raskaan kaluston operaattoreille.

Pääse eroon ilkivallasta

Kameroiden jatkuva ympäristön tallennusominaisuus toimii tehokkaana ehkäisevänä toimenpiteenä vandalismia ja luvatonta käyttöä vastaan. Seuranta toimii ympäri vuorokauden, varmistaen, että kaikki epäilyttävät toimet ja tapahtumat tallennetaan, mikä helpottaa syyllisten tunnistamista ja vastuuseen saattamista.

Tämän seurauksena, potentiaaliset vahingontekijät miettivät kahdesti ennen rikollisen toiminnan suorittamista, kun he tietävät olevansa valvovan silmän alla.

Näin ollen EasyOpp kalustonhallinta ei ainoastaan suojaa arvokasta kalustoa, vaan myös vähentää merkittävästi ilkivallan ja varkauden aiheuttamia kuluja ja häiriöitä.

Räätälöidyt kameraratkaisut tarpeidenne mukaan

Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on ainutlaatuiset turvallisuushaasteet.Tarjoamme räätälöityjä turvakameraratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri teidän erityistarpeitanne.

Hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa, asiantuntijatiimimme työskentelee kanssanne löytääkseen optimaalisen yhdistelmän laitteita ja ohjelmistoja, jotka tukevat turvallisuustavoitteitanne.

1. Yrityksellesi räätälöity ratkaisu

Kartoitamme tarpeenne ja suunnittelemme ratkaisun, joka vastaa yrityksenne erityisvaatimuksia.

2. Monipuolinen teknlogoia

Hyödynnämme laajaa valikoimaa kameroita ja sensoriteknologiaa, tarjoten laajan kattavuuden ja tarkkuuden

3. Jatkuva tuki ja huolenpito

Tarjoamme jatkuvaa tukea ja huolenpitoa, varmistaen, että järjestelmänne pysyy ajan tasalla ja käyttövalmiina uusimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Pyydä tarjous ja saat sen sähköpostiisi 24h kuluessa!

Sitoudumme vastaamaan yhteydenottopyyntöönne tai tarjouspyyntöönne vuorokauden sisällä. Tarjouksemme on räätälöity vastaamaan juuri teidän yrityksenne tarpeita, esittelemme siinä EasyOpp-ratkaisujemme monipuolisuutta ja tehokkuutta. Lisäksi, tarjouksemme sisältää läpinäkyvän vertailun, jossa EasyOpp-ratkaisut asetetaan rinnakkain muiden markkinoilla olevien vaihtoehtojen kanssa. Näin voitte tehdä tietoon perustuvan päätöksen, joka tukee yrityksenne tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotamme yhteydenottoanne ja mahdollisuutta osoittaa, kuinka EasyOpp voi auttaa yritystänne.

Ota yhteyttä

Kerromme miten voit tehostaa yrityksesi työnohjausta ja resurssien hallintaa sekä parantaa työturvallisuutta ja toiminnan kannattavuutta.
HeiMaTec Oy

PL 12, 13130 Hämeenlinna

Asiakaspalvelu
Yhteydenottopyyntö
Scroll to Top