fi FLV
HENKILÖT, TIEDOTTEET

Tommi Kaipainen EasyOppin tuotekehitysjohtajaksi

EasyOppin maaginen tarina jatkuu, kun joukkoomme liittyy raudanlujat hermot ja tuoteosaamisen omaava Tommi Kaipainen.

“Olemme tehneet Tommin kanssa yhteistyötä jo vuoden 2022 alusta saakka, joten rekryprosessi on ollut pitkä. Odotus kuitenkin palkittiin, sillä saimme Tommin viimeinkin virallisesti tiimiimme vetämään tuotekehitystä,” kommentoi perustajamme Marko Heinonen.

“Meillä on hyvin ammattitaitoinen organisaatio ja runsaasti toimialatuntemusta. Tekemisessä on sopivasti pilkettä silmäkulmassa, mutta myös hyvin määrätietoinen asenne kohti tulevaa. Koen, että omat arvoni, oma tekemisen asenteeni ja omat osaamiseni kohtaavat hyvin sen kanssa, mitä EasyOpp on ja minkälaiselle osaamiselle Easyoppilla on käyttöä,” kommentoi Tommi liittymistä sinivihreään tiimiin.

Kokemusta Tommilta löytyy sekä ohjelmistokehitäjän että projektipäällikön rooleista. Vuodesta 2015 lähtien hän on työskennellyt Pinja Digitalilla lukuisissa projekteissa, tiiminvetäjänä sekä konsulttina.

“EasyOppilla oli tarjota ammattillisesti hyvin monipuolinen ja mielenkiintoinen paketti. Tuotekehitysjohtajana johdan meidän tuotekehitysorganisaatiota ja toisaalta olen hyvin syvällä sisällä itse tuotteessa. Lisäksi minulla on hyvä näkyvyys liiketoimintaan sekä yrityksen muihin prosesseihin ja pistäydyn ajoittain myös asiakasrajapinnassa,” jatkaa Tommi.

Tommi on samalla uusin nimitys EasyOppin johtoryhmään ja tulee rakentamaan EasyOppin tuotetiimiä yhdessä Markon kanssa. “Kasvumme vain kiihtyy ja asiakkaita on jo nyt runsain määrin, mikä tarkoittaa, että ohjelmistokehittäjien tarve kasvaa myös. Olemme panostaneet tuotekehitykseen valtavasti ja niin panostamme jatkossakin,” kiteyttää Marko.

Kiinnostaako liittyä Tommin tiimiin? Haemme jatkuvasti lisää ohjelmistokehittäjiä vauhdittamaan rakettimaista kasvua, joten ole yhteydessä, mikäli voittava tiimi ja luja yhteishenki kiinnostavat:

tommi.kaipainen@easyopp.fi

Related posts

Scroll to Top