fi FLV

Keskitetty ratkaisu kenttätyönohjaukseen

EasyOpp kenttätyönohjaus mukautuu yrityksesi toimintaan ja automatisoi kenttätyön ohjaamiseen liittyvät manuaaliset työvaiheet, säästäen aikaa ja rahaa.

Optimoi kenttätyön suorittaminen ja paranna kannattavuutta

Luo asiakaskohtaisia projekteja, kirjaa ja aikatauluta työtehtäviä, hallinnoi yrityksesi resursseja ja niiden aikatauluja, seuraa tehtävien toteutumista ja niihin asiakaskohtaisesti käytettyä aikaa.

Voit ohjata toimintaa tarvittaessa reaaliaikaisesti ja henkilökuntasi saa aina ajantasaiset tiedot mobiilisovellukseen.

Valmiit työt siirtyvät automaattisesti laskutukseen vähentäen manuaalisia työvaiheita. Monipuolisen raportoinnin ansioista koostat selkeitä yhteenvetoja asiakkaan ja henkilökuntasi tarpeisiin.

Edut yrityksellesi

Saat keskitettyä kaikki kenttätyönohjauksen kannalta keskeiset tiedot yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. Tiedot pysyvät tallessa ja ovat aina koko henkilökuntasi saatavilla.

Aikataulutetut tehtävät ja kuittaukset aina tallessa

Ei enää erillisiä exceleitä ja tietojen manuaalista yhdistelyä. Projektikohtaiset työtehtävät ja niihin allokoidut resurssit sekä työvuorolistat keskitetysti kaikkien saatavilla.

Ohjaa liikkuva työn suorittamista tehokkaasti

Työtehtävät, niihin käytetty aika ja valmistumiskuittaukset pysyvät aina ajan tasalla. Voit seurata reaaliaikaisesti töiden edistymistä sekä ohjata kentällä liikkuvaa henkilökuntaa.

Säästä rahaa ja paranna kannattavuutta

Automatisoi manuaaliset työvaiheet ja säästä henkilökuntasi työaikaa tuottavaan työhön. Järjestelmä huolehtii siitä, että jokainen laskutettava tunti ja ajettu kilometri päätyy laskutukseen.

Pyydä tarjous ja saat sen sähköpostiisi 24h kuluessa!

Sitoudumme vastaamaan yhteydenottopyyntöönne tai tarjouspyyntöönne vuorokauden sisällä. Tarjouksemme on räätälöity vastaamaan juuri teidän yrityksenne tarpeita, esittelemme siinä EasyOpp-ratkaisujemme monipuolisuutta ja tehokkuutta. Lisäksi, tarjouksemme sisältää läpinäkyvän vertailun, jossa EasyOpp-ratkaisut asetetaan rinnakkain muiden markkinoilla olevien vaihtoehtojen kanssa. Näin voitte tehdä tietoon perustuvan päätöksen, joka tukee yrityksenne tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotamme yhteydenottoanne ja mahdollisuutta osoittaa, kuinka EasyOpp voi auttaa yritystänne.

Ota yhteyttä

Kerromme miten voit tehostaa yrityksesi työnohjausta ja resurssien hallintaa sekä parantaa työturvallisuutta ja toiminnan kannattavuutta.
Tutustu tiimiimme täällä.
Sinimäentie 8b, 02360 Espoo
(VillageWorks Sinihelmi, 2. kerros)
Asiakaspalvelu
Yhteydenottopyyntö
Scroll to Top