fi FLV
COMPANY, TIEDOTTEET, YLEINEN

Bookkari

Palkkaamme 2 bookkaria rautaiseen myyntitiimiin:

Osaatko soittaa ja buukata tapaamisia? Buukkaa meille 2 tapaamista per päivä ja tienaat 3500€ kuukaudessa (mutta kattoa ei ole).Jos olet luuria pelkäämätön kylmäsoittojen sankari, tule meille töihin! EasyOpp on markkinoiden kovin tuote ja olemme kovassa kasvussa. Jos olet A-luokan suorittaja, sinulla on mahdollisuus päästä voittavaan tiimiin.Lisätietoa:
  • Etsimme asiakashankintaan 2 kpl buukkareita, jotka taitavat soittamisen salat sekä B2B-puolen kontaktoinnin.
  • Tehtävänäsi on kontaktoida kohderyhmämme yrityksiä ja auttaa myyjiämme asiakashankinnassa. Arvostamme kokemusta tuotteliaasta prospektoinnista ja CRM:n käytöstä, mutta meille on tärkeintä, että uskot itseesi ja olet halukas oppimaan uutta!
  • Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana arkisin. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Mankkaalla (Village Work, Sinimäentie 8 B), mutta tarjoamme työkalut myös joustavaan etätyöhön.
  • Koulutamme sinut sekä tuotteisiin ja palveluihimme että itse asiakastyöhön / buukkaamiseen. Edellytämme suomen kielen taitoa.
  • Jos olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja päättäväinen, olet juuri oikea tekijä meille! Kasvuyrityksessä tarjoamme myös sopivia etenemismahdollisuuksia myynnin pariin ja koulutamme sinua jatkuvasti.
Ota meihin yhteyttä, kutsumme sinut haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimuksen välittömästi, kun hyvä tyyppi löytyy.📞  0500 388 882 📧  teemu.toivanen@easyopp.fi

Tutustu tulevaan tiimiisi:

🧑‍🏫 Teemu Toivanen (Myyntijohtaja) 🏎️ Sami Simpanen (Myyntipäällikkö) 🧑🏻‍💻 Marko Heinonen (Operatiivinen johtaja) 🍿 Tutustu EasyOpp-järjestelmään katsomalla esittelyvideo:

Related posts

Scroll to Top